реклама партнерів:
Головна » 2017 » Серпень » 9 » Від безробіття сховалися в «Оазисі»
15:19
Від безробіття сховалися в «Оазисі»
Від безробіття сховалися в «Оазисі» Праця завжди годувала людину. Працьовиті люди в усі часи користувалася повагою інших. Це можна без перебільшення сказати й про родину Стрілецьких, яка мешкає у Прилуках та вже чотири роки поспіль успішно веде власний бізнес, започаткувати який допомогла служба зайнятості.
Голова сімейства Станіслав Стрілецький, опинившись без роботи після звільнення з підприємства „Маяк - ООК”, звернувся до міськрайонного центру зайнятості. Там запропонували скористатися виплатою допомоги по безробіттю одноразово для започаткування власної справи. Саме тоді і народилася ідея „ресторанного бізнесу”.
Підтримала його в цьому дружина Леся - „кухар-кондитер” за професією, яка тривалий час працювала в кафе та ресторанах міста. Так і розпочався їх родинний бізнес, а у місті з’явилося кафе з красивою назвою „Оазис”. Зробили ремонт, облаштували літній майданчик, окрему ставку господарі зробили на обслуговування ювілеїв та весіль. Смачна кухня та ввічливість персоналу зробили цей заклад улюбленим місцем прилучан.
- В народі кажуть: «Разом і батька легше бити», - з посмішкою говорить Станіслав Петрович, поглядаючи на дружину. - Руки та голова на плечах є, та головне – бажання та мета, над досягненням якої потрібно працювати.
Напередодні дня підприємця хочеться привітати цю працьовиту родину та побажати їм успіхів та усіляких гараздів.

Прилуцький міськрайонний центр зайнятості



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 829 | Теги: Прилуки, безробіття | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar