реклама партнерів:
Головна » 2020 » Січень » 20 » Відійшов у засвіти Володимир Антонович Бутко
22:45
Відійшов у засвіти Володимир Антонович Бутко
Відійшов у засвіти Володимир Антонович Бутко 18 січня, у Водохресний святвечір, відійшов у вічність Володимир Бутко, батько Сергія Бутка – представника Українського інституту національної пам’яті в Чернігівській області.
Провід обласної організації Народного Руху України висловлює співчуття рідним та близьким покійного. Нехай добрий і світлий спомин про Володимира Антоновича назавжди залишиться у серцях усіх, хто його знав, любив та шанував. Вічна і світла пам’ять!

Бутко Володимир Антонович народився 16 лютого 1931 року у селі Нова Воскресенка Криничанського району Дніпропетровської області.
Після закінчення школи та навчання у Дніпропетровському технікумі землевпорядників нетривалий час працював за фахом в Ізмаїльській області.
З 1950 року пов’язав своє життя з армією. Після навчання в Дніпропетровському артилерійському училищі служив у частинах протиповітряної оборони сухопутних військ. З0-річну службу підполковник Бутко завершив військово-педагогічною діяльністю – старший викладач тактики кафедри тактики Полтавського вищого зенітного ракетного командного училища.
Володимир Антонович і після виходу на пенсію не покинув військову справу. В обласних підприємствах і установах Чернігова працював на посадах, пов’язаних з оборонною, військово-мобілізаційною роботою та надзвичайними ситуаціями. Цією справою він займався 18 років у Чернігівському облвиконкомі, а потім у Чернігівській обласній держадміністрації. І говорячи військовою термінологією, був одним із провідних штабних спеціалістів під час ліквідації Чорнобильської катастрофи 1986 року від Чернігівської області.
Його життєвий шлях завершився після тривалої хвороби 18 січня 2020 року.
Володимира Антоновича запам’ятали всі, хто його знав, як чесну, порядну, добру й відповідальну людину, чудового сім’янина й батька.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 859 | Теги: Чернігів, Сергій Бутко, Володимир Бутко, Співчуття | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar