реклама партнерів:
Головна » 2017 » Серпень » 12 » Відкриття відреставрованого будинку і скверу ім. Юрія Лисянського у Ніжині
20:04
Відкриття відреставрованого будинку і скверу ім. Юрія Лисянського у Ніжині
Відкриття відреставрованого будинку і скверу ім. Юрія Лисянського у Ніжині Відбулося урочисте відкриття відреставрованого будинку і скверу імені всесвітньовідомого українського мореплавця Юрія Лисянського у Ніжині.

У церемонії відкриття взяли участь: міський голова Анатолій Лінник, секретар міської ради Валерій Салогуб, заступники міського голови Сергій Дзюба, Сергій Осадчий та Ігор Алєксєєнко, співробітники Альфа-Банку Україна і Укрсоцбанку.

Завдяки допомозі Альфа-Банку в будинку були відремонтовані і пофарбовані стіни, цоколь, покрівля, водозливна система, у сквері пофарбовано огорожу, встановлені урни, гранітні плити з напісферами і гравіюванням етапів подорожі, встановлена підсвітка.

Регіональний керівник масового бізнесу Альфа-Банку Україна Юрій Бугрим зазначив: «Альфа-Банк Україна з радістю долучився до здійснення благоустрою та впорядкування території навколо будинку і скверу відомого на весь світ українського мореплавця Юрія Лисянського, який народився тут, у Ніжині. Ми пишаємося тим, що наш земляк став справжнім українським Магелланом і здійснив навколосвітню подорож».

Після покладання квітів до пам’ятнику Ю. Лисянському, влада та гості міста відвідали музей Рідкісної книги, де познайомилися із життєвим шляхом нашого земляка з історичних книг.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю виконавчого комітету Ніжинської міської ради



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 777 | Теги: Юрій Лисянський, Ніжин | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar