реклама партнерів:
Головна » 2015 » Вересень » 28 » Віялових відключень електроенергії поки не планується, але графік розроблений
20:24
Віялових відключень електроенергії поки не планується, але графік розроблений
Віялових відключень електроенергії поки не планується, але графік розроблений Про це заявив виконувач обов’язків голови правління «Чернігівобленерго» Володимир Ткач під час прес-конференції, присвяченої проблемі енергозабезпечення Чернігівщини в осінньо-зимовий період.
Головний енергетик області повідомив, що зараз жодних рішень щодо застосування графіків аварійних відключень по Чернігівській області немає. У той же час на осінньо-зимовий період 2015—2016 рр.
у ПАТ «Чернігівобленерго» вже розроблений та затверджений губернатором такий документ. «У разі виникнення в Об’єднаній енергосистемі України аварійного дефіциту електричної потужності за командою чергового диспетчера ДП НЕК «Укренерго» ми будемо вимушені відключати світло в наших споживачів. Якщо ми це не зробимо самі, спрацює автоматичне відключення, але тоді на підключення об’єктів піде набагато більше часу», — каже Володимир Ткач. За його словами, у разі дефіциту електроенергії в першу чергу відключатимуть промислові підприємства, а вже потім населення.
Він запевнив, що за потреби світло на Чернігівщині вимикатимуть не більше, ніж на 2 години на добу.

Олена БЕРЕЗКІНА, Чернігівські відомості



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 849 | Теги: Чернігівщина, відключення світла, Чернігівобленерго | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar