реклама партнерів:
Головна » 2015 » Лютий » 21 » Виставкова діяльність Національного заповідника «Чернігів стародавній» у лютому-березні 2015 року
11:25
Виставкова діяльність Національного заповідника «Чернігів стародавній» у лютому-березні 2015 року
Виставкова діяльність Національного заповідника «Чернігів стародавній» у лютому-березні 2015 року У виставковій залі Колегіуму експонується фотовиставка «Погляд на сучасний світ: японська фотографія з 1970-х років до наших днів». Завершення роботи виставки – 23 лютого 2015 року.
До речі, вже протягом кількох років триває плідна співпраця Національного архітектурно-історичного заповідника «Чернігів стародавній» з посольством Японії в Україні та Українсько-Японським культурним центром. У виставкових залах заповідника експонувалися твори найвідоміших сучасних японських митців та ремісників, з успіхом пройшли майстер класи зі створення ікебани, демонстрація чайної церемонії та одягання японського вбрання — кімоно.

Наприкінці лютого завершується робота виставки унікальних скарбів колекції Музею історичного культурного надбання «ПЛАТАР». Ці експонати, що мають багатовікову історію, показують вагомий внесок вітчизняних майстрів у розвиток світової культури, виховують та пропагують в українському суспільстві почуття гідності, усвідомлення належності до національної історії, національної ідентифікації.

У березні в Національному архітектурно-історичному заповіднику «Чернігів стародавній» планується відкрити кілька цікавих виставок, зокрема, до річниці народження гетьмана України Івана Мазепи, сучасної української художниці-портретистки Катерини Білетіної та персональної експозиції декоративних тарелів лауреата Національної премії імені Т. Шевченка Дмитра Печорного.

Джерело: «Чернігів стародавній».
На фото Володимира Коваля: відкриття виставки японської фотографії.



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 928 | Теги: Виставки, Чернігів стародавній, культура | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar