реклама партнерів:
Головна » 2015 » Лютий » 1 » Визначились чвертьфіналісти кубка Чернігівського району з міні-футболу
17:16
Визначились чвертьфіналісти кубка Чернігівського району з міні-футболу
Визначились чвертьфіналісти кубка Чернігівського району з міні-футболу У фізкультурно-оздоровчому комплексі «Олімпієць» міста Славутич Київської області продовжуються поєдинки 5-го відкритого кубка Чернігівського району Чернігівської області з міні-футболу.
У другий ігровий день свої матчі провели решта 16 команд, що заявилися для участі в розіграші. Нагадаємо, всього виборюють кубок 32 колективи, половина з яких відіграла вчора. Цього разу судили поєдинки Олександр Білащенко і Сергій Ткаченко.

1/16 фіналу
-----------------
«Холдинг» (Чернігів) – АФК «Бакланово» (Бакланова Муравійка) 8:0 (2:0)
«Кера-М» (Лукашівка) – «Аватар» (Чернігів) 0:1 (0:0)
«СКА» (Гончарівське) – «Локомотив» (Чернігів) 7:1 (5:0)
«Холдинг-2» (Чернігів) – «Держслужбовець» (Чернігівський район) 4:1 (0:0)
«Кера» (Лукашівка) – «Нива» (Чернігів) 5:0 (1:0)
«Фортуна» (Чернігів) – «УЗФО» (Славутич) 4:2 (1:1)
ФК «Олишівка» – «Міраж» (Петрушин) 4:1 (3:0)
АФК «Бакланово-2» (Бакланова Муравійка) – ФК «БАРС» (Чернігів) 3:1 (2:1)

Команди з нижньої частини кубкової сітки обійшлися без сенсацій, поєдинки знову видалися боєвими і в більшості випадків все вирішувалося вже в другому таймі.
«Холдинг» вважається чи не основним претендентом на кубок, команда добре укомплектована. Втім, молоді і амбіційні хлопці з АФК «Бакланово» непогано виглядали в першій половині гри, опиралися. Та по перерві фаворит таки дотиснув суперника. Певною несподіванкою стала перемога «Аватара». А ось «Локомотив» прибув на змагання вшістьох, відтак грати довелося практично без замін і потужна армійська команда з Гончарівського вже в першому таймі зняла всі питання. Віковий «Держслужбовець» тримався 19 хвилин проти другого складу «Холдинга», після пропущеного м’яча намагався відігратися, однак суперник сповна скористався вільним простором у нападі і незабаром довів перевагу до 4:0.
До середини другого тайму утримувалася рівновага (2:2) у поєдинку «Фортуна» – «УЗФО». Олишівці забезпечили вирішальну перевагу проти «Міража» наприкінці першої половини гри. А хет-трик Олександра Кулаги приніс перемогу «Бакланово-2». Вирішальним став його третій м’яч на 19-й хвилині.

1/8 фіналу
----------------
«Холдинг» (Чернігів) – «Аватар» (Чернігів) 4:1 (1:0)
«СКА» (Гончарівське) – «Холдинг-2» (Чернігів) 3:3 (1:1), пен. 3:1
«Кера» (Лукашівка) – «Фортуна» (Чернігів) 4:3 (1:0)
ФК «Олишівка» – АФК «Бакланово-2» (Бакланова Муравійка) 2:1 (1:1)

«Холдинг» відкрив рахунок лише на 10-й хвилині, але надалі лише нарощував перевагу. «Кера» впевнено вигравала 4:1, як раптом наприкінці гри дозволила супернику наблизитись впритул (4:3) і останні дві хвилини пройшли дещо нервово.
Найбільш впертим виявилося протистояння в парі «СКА» – «Холдинг-2». Перший тайм за армійцями (1:0), по перерві вже суперник виходить вперед. Загалом, «Холдинг-2» виглядав дещо привабливіше, однак команда не використала свої моменти і дозволила гончарівцям двічі відігратися (останній раз – за дві хвилини до свистка). А в серії пенальті відмінно зіграв воротар «СКА», який парирував три удари.
Бойовим видався і останній поєдинок. ФК «Олишівка» і «Бакланово-2» швидко обмінялися забитими м’ячами, надалі довгий час утримувався нічийний рахунок і тільки на 21-й хвилині влучний удар Володимира Чечило вивів уперед «Олишівку». Суперник відчайдушно намагався відігратися, однак результат залишився незмінним – 2:1.

Вирішальні матчі відбудуться 8 лютого.
1/4 фіналу
-----------------
«Атлетик» (Славутич) – «Свишень» (Кувечичі)
«Гамма» (Чернігів) – «Парадокс» (Чернігів)
«Холдинг» (Чернігів) – «СКА» (Гончарівське)
«Кера» (Лукашівка) – ФК «Олишівка»

Того ж дня переможці пар зустрінуться у півфіналах, які й визначать дві команди, що розіграють кубок.

Сергій ГОРОБЕЦЬ, спортивний оглядач, спеціально для «Чернігівського формату».



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 1086 | Теги: Чернігівський район, спорт, Сергій Гооробець, міні-футбол | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar