реклама партнерів:
Головна » 2019 » Вересень » 10 » Владислав Атрошенко доручив розробити брендбук Чернігова
20:44
Владислав Атрошенко доручив розробити брендбук Чернігова
Владислав Атрошенко доручив розробити брендбук Чернігова Сьогодні на щотижневій розширеній нараді він доручив міському управлінню архітектури та містобудування приступити до створення брендбуку та дизайн-коду на практиці.

Мер пропонує за основу взяти європейські стандарти вимог до реклам, вивісок і загалом міських інфраструктурних об’єктів. Час, відведений на підготовку, не має бути довгим і повинен бути обмежений кінцевим терміном. Після цього теж якийсь розумний строк має бути відведений на громадське обговорення проекту брендбуку та дизайн-коду. До громадського обговорення мають бути запрошені всі – підприємці, фахівці, просто небайдужі містяни. Після цього це мають бути чіткі документи, які легко знайти в публічному доступі. І будь-які конструкції, які не відповідають брендбуку та дизайн-коду міста, муніципальна варта повинна бути уповноважена демонтувати.
Зараз у Чернігові зовнішній вигляд конструкцій, які кріпляться на будинки, навіть у центрі міста хаотичний і подекуди недоречний, вважає міський голова. Можливо, це й не найнагальніше питання, але «дрібниць у місті немає», зазначив він.

Джерело: прес-служба Чернігівської міської ради



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 1102 | Теги: брендбук, Чернігів, Владислав Атрошенко | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar