реклама партнерів:
Головна » 2015 » Вересень » 10 » Вогнеборці на Чернігівщині ліквідували пожежі 2 автотранспортних засобів
17:55
Вогнеборці на Чернігівщині ліквідували пожежі 2 автотранспортних засобів
Вогнеборці на Чернігівщині ліквідували пожежі 2 автотранспортних засобів 10 вересня вогнеборці Управління ДСНС у Чернігівській області ліквідували 2 пожежі, які виникли на автотранспортних засобах. У обох випадках ймовірними причинами загорянь послужив підпал.
Про це повідомляє Управління ДСНС у Чернігівській області.

О 01:58 у м. Ніжин до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу автомобіля "Opel Astra" 1992 р.в., який знаходився на автостоянці біля дев'ятиповерхівки по вул. Незалежності, 21. Одна з мешканок будинку помітила горіння в салоні автомобіля і зателефонувала рятувальникам. На місце пригоди прибуло відділення 16-ї державної пожежно-рятувальної частини. Оперативними діями вогнеборці о 02:11 пожежу локалізували, а о 02:30 остаточно ліквідували. Врятовано розташований поруч автомобіль "Mitsubishi Outlander", на якому від дії високої температури пошкоджено облицювання кузову.
О 02:40 у м. Прилуки до міськрайонного відділу УДСНС в області надійшло повідомлення про пожежу автомобіля "Mercedes Vito" 2001 р.в., що знаходився на відкритому майданчику біля приватного житлового будинку господаря по провулку Матросова, 6. На місці пригоди працювали вогнеборці 12-ї державної пожежно-рятувальної частини. Пожежу о 02:46 локалізовано, а о 03:00 остаточно ліквідовано. Вогнем пошкоджено моторний відсік, облицювання капоту та дверей автомобіля.
За фактами пожеж правоохоронним органами проводиться розслідування.



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 992 | Теги: Чернігівщина, пожежа, ДСНС | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar