реклама партнерів:
Головна » 2017 » Серпень » 2 » З 7 серпня вартість проїзду в маршрутках Чернігова буде 4,5 грн
09:51
З 7 серпня вартість проїзду в маршрутках Чернігова буде 4,5 грн
З 7 серпня вартість проїзду в маршрутках Чернігова буде 4,5 грн 1 серпня заступник Чернігівського міського голови Андрій Черненко зустрівся з приватними перевізниками міста. Результатом цієї зустрічі була домовленість про те, що з понеділка, 7 серпня, вартість проїзду на усіх міських автобусних маршрутах буде 4 грн 50 коп. Це відбудеться при умові, якщо всі п’ять пунктів Меморандуму будуть виконані у повному обсязі.
Про це повідомляє прес-служба Чернігівської міської ради.

У ході бесіди головна увага була зосереджена на питаннях удосконалення роботи системи GPS-навігації, оскільки є скарги від громадян міста про те, що не завжди всі маршрути система показує. Обговорені також питання стосовно зовнішнього вигляду водіїв та транспорту.

Як відомо, тариф у 4,50 грн був затверджений рішенням виконавчого комітету в березні цього року.

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко вчора на ранковій розширеній нараді з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств міської ради вкотре підкреслив, що всі підписані документи повинні виконуватись, адже мета встановлення системи GPS-контролю у Чернігові – забезпечити належне транспортне перевезення громадян та встановити недобросовісних перевізників.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 776 | Теги: маршрутки, Чернігів, вартість проїзду | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar