реклама партнерів:
Головна » 2019 » Вересень » 23 » Жахливе ДТП в Чернігові: загинуло 4 осіб, автомобіль розірвало на частини
20:21
Жахливе ДТП в Чернігові: загинуло 4 осіб, автомобіль розірвало на частини
Жахливе ДТП в Чернігові: загинуло 4 осіб, автомобіль розірвало на частини На мокрій дорозі водій не впорався з керуванням і зіткнувся з придорожнім деревом, внаслідок чого він та троє пасажирів загинули на місці події. В лікарні знаходиться уціліла в ДТП дівчина.

Після полуночі до поліції надійшло повідомлення, що в Чернігові сталася ДТП з потерпілими. Слідчо-оперативна група на чолі з керівництвом виїхала на місце події. Як виявилося, автівка зіткнулася з придорожнім деревом. Удар був такої сили, що автомобіль розірвало на частини. Дівчині, яка сиділа на пасажирському сидінні, пощастило залишитися живою, вона госпіталізована до травматологічного відділення міської лікарні.

Слідство попередньо встановило, що підліток взяв дідів легковик "Фольксваген Пасат", зібрав друзів-однолітків і поїхав кататися. Хлопчина планував отримати водійське посвідчення. Під час спуску з пагорбу на мокрій дорозі він не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та виїхав за межі проїзної частини.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинило загибель кількох осіб) - карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Триває досудове розслідування.

Джерело: Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Всі четверо загиблих підлітків були випускниками Гімназії № 31 гуманітарно-естетичного профілю ІІ-ІІІ ступенів м. Чернігова.
Колектив гімназії на сторінці facebook висловлює співчуття батькам, рідним та друзям випускників: Влад Субота, Влад Лебедь, Кирил Чорний, Олексій Мількевич.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 724 | Теги: Чернігів, аварія, ДТП, поліція | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar