реклама партнерів:
Головна » 2015 » Вересень » 15 » Зловмисники підірвали банкомат у місті Батурині. Фото
19:19
Зловмисники підірвали банкомат у місті Батурині. Фото
Зловмисники підірвали банкомат у місті Батурині. Фото У результаті вибуху банкомат повністю зруйновано, його уламки розлетілися в радіусі 20 метрів, постраждалих немає.
До чергової частини Бахмацького РВ УМВС в Чернігівській області надійшло повідомлення від персоналу одного з українських банків, що невідома особа шляхом вибуху пошкодила банкомат, встановлений в магазині міста Батурина.
На місце події була направлена слідчо-оперативна група, яка підтвердила інформацію. В ході проведення першочергових оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що особи, які скоїли підрив банкомата, пересувалися на автомобілі чорного кольору.
Експерт-криміналіст вилучив з місця події фрагменти банкомата та інші речові докази, які в подальшому направив на експертизу.
Оперативники відновили перебіг подій тієї ночі і встановили, що зловмисники підірвали банкомат, в результаті чого була виведена з ладу охоронно-пожежна сигналізація банкомата і магазину. Від вибуху банкомат повністю зруйновано, його уламки розлетілися в радіусі 20 метрів.
Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення чи пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу, вибуху чи іншим загальнонебезпечним способом) – карається позбавленням волі на строк від трьох до десяти років.
Триває досудове розслідування.





Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 939 | Теги: злодії, батурин, банкомат | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar