реклама партнерів:
Головна » 2017 » Серпень » 15 » Зниклу на чернігівському пляжі "Золотий берег" дівчинку досі не знайдено
10:16
Зниклу на чернігівському пляжі "Золотий берег" дівчинку досі не знайдено
Зниклу на чернігівському пляжі Тривають пошуки дівчинки, яка зникла на "Золотому пляжі" учора, 14 серпня.
За інформацією прес-служби міської ради: " Дівчинка 13 років, яка відпочивала з батьками, зникла у воді на очах у матері. Це сталося в тому кінці пляжу, на який виходить «стежина здоров’я» з міського парку".

Як повідомив начальник відділу з надзвичайних ситуацій міської ради Григорій Годун, водолази на пляжі були і чергували на своєму посту. Він знаходиться біля медичного пункту, в тому кінці пляжу, який нижче за течією. На місці надзвичайної пригоди вони опинилися з максимальною швидкістю, вже через хвилину після отримання сигналу. Але навіть цього виявилося недостатньо.
Після того водолази повністю пройшли по акваторії дна всього пляжу, але тіла знайдено не було. Такою ж ситуація залишалася на вечір (18.30).

За повідомленням "Високого Валу" зі слів в.о. начальника сектору комунікації ГУНП в Чернігівській області Борис Коновченка: «Ніякої інформації про дівчинку поки немає. Тривають пошукові роботи»
Наразі відкрито кримінальне провадження за ст. 115. ч.1. Нагадаємо, ця статті відкривається при наумисному вбивстві, самогубствах і зниклих безвісти.



Переглядів: 787 | Теги: Золотий пляж, дівчинка, Річка | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar