реклама партнерів:
Головна » 2019 » Вересень » 17 » Знову кадрові зміни у Чернігівській міській раді
10:05
Знову кадрові зміни у Чернігівській міській раді
Знову кадрові зміни у Чернігівській міській раді Наступного тижня скликають сесію Чернігівської міської ради. Про це стало відомо на засіданні погоджувальної ради у мерії, яку скликав мер Атрошенко, пише Час Чернігівський

Сесія відбудеться 26 вересня о 9 годині. Всього наразі 15 питань.

Окремо Атрошенко повідомив, що додатковим питанням на сесії може стати кадрове. Стосуватиметься дострокового складення повноважень секретаря міської ради Максима Черненка. Він начебто повідомив про свій намір написати таку заяву.

- В принципі, у нас з Максимом Черненком нормальні робочі стосунки були і лишаються. Він раніше казав про це бажання - я запропонував йому дочекатися парламентських виборів і він дослухався. Зараз, якщо Ваше рішення зміниться – ще попрацюєте, якщо Ви подасте заяву – будемо її розглядати. Представників фракцій я просив би це питання не загострювати, серйозних розбіжностей у нас немає, - заявив Атрошенко.

Черненок працює секретарем із червня 2017 року. Потрапив у міську раду від партії "Наш край". До цього секретарем був його однопартієць Віктор Бистров.

- Я обіцяв до виборів допрацювати. Це ще з минулої осені це питання. Ще з фракцією не обговорювали це питання. Будемо із фракцією це питання обговорювати, а потім вже. Скоріш за все, що буде виноситись. Заяву я напишу вже після обговорення із фракцією. Я думаю, що, скоріш за все, фракція підтримає, - прокоментував Черненок журналістам.



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 3175 | Теги: кадри, Чернігів, міська рада, Черненок | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar