реклама партнерів:
Головна » 2018 » Січень » 24 » Зупинка більшовика Войкова ще й досі не декомунізована у Чернігові
22:38
Зупинка більшовика Войкова ще й досі не декомунізована у Чернігові
Зупинка більшовика Войкова ще й досі не декомунізована у Чернігові У Чернігові з метою вшанування пам’яті В.Чорновола та у рамках декомунізації на його честь названа одна з вулиць міста (колишня вулиця імені більшовика Войкова). Проте, на вулиці Любецькій, на тролейбусній зупинці, і досі висить табличка – «зуп. Войкова».
5 грудня 2017 року до голови міськради Владислава Атрошенка звернувся керівник обласної організації Руху Микола Череп з пропозицією замінити зазначену табличку на «вул. В’ячеслава Чорновола» до 80-річчя з дня народження визначного політика, провідника українського національно-демократичного визвольного руху кінця 80-х — 90-х років, Героя України В’ячеслава Чорновола (24 грудня 2017 року).

Проте, схоже лист «загубився» у владних кабінетах. Довелося нагадати чиновникам міськради, що треба відповідати відповідно чинного законодавства у місячний термін. Лише 22 січня 2018 року управління житлово-комунального господарства підписало листа-відповідь. Виявляється техніко-експлуатаційні паспорти зупинок громадського транспорту та супутня інформація знаходиться в управлінні транспорту та зв’язку Чернігівської міської ради. Тож для вирішення вищезазначеного питання рухівське звернення направлено до управління транспорту та зв’язку Чернігівської ради. Тобто, листа передали з одного кабінету – в інший, а табличка з написом «зуп. Войкова» і досі ганьбить стародавнє місто Чернігів.

Прес-служба обласної організації НРУ.







Переглядів: 829 | Теги: Чернігів, Войкова, декомунізація, Чорновола | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar