реклама партнерів:
Головна » 2015 » Вересень » 12 » Зведений загін міліції Чернігівщини вирушив у зону АТО
18:53
Зведений загін міліції Чернігівщини вирушив у зону АТО
Зведений загін міліції Чернігівщини вирушив у зону АТО Півсотні бійців з різних підрозділів, відділів і служб УМВС та міськрайвідділів Чернігівської області змінять своїх побратимів в зоні проведення антитерористичної операції, інформує прес-служба УМВС України в Чернігівській області

Звертаючись до особового складу зведеного загону, начальник Управління МВС в Чернігівській області полковник міліції Едуард Альохін підкреслив, що правоохоронці вже вдвадцяте вирушають на Донбас. І хоча там зараз досить спокійно, це не привід для самозаспокоєння, адже бійці мають бути завжди напоготові.

Значна частина зведеного загону — досвідчені правоохоронці, які не вперше їдуть у відрядження на Донбас. Вони вже мають досвід і бойових зіткнень з терористами, і проведення зачисток, і затримання сепаратистів та диверсантів.

На місці нинішньої дислокації правоохоронці Чернігівщини будуть охороняти громадський порядок, розкривати злочини, проводити роз’яснювальну роботу, охороняти стратегічні об’єкти та нести службу на блокпостах.

Провести бійців на Схід прийшли колеги, друзі та рідні міліціонерів, представники ЗМІ. Всі могли на власні очі переконатися, що зведений загін повністю забезпечений харчами, обмундируванням, засобами захисту та озброєнням.

Родичі, друзі та побратими чернігівських міліціонерів побажали бійцям гідно виконати свій обов’язок і повернутися додому живими та здоровими.



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 975 | Теги: міліція, Чернігівщина, АТО | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar