реклама партнерів:
Головна » 2017 » Листопад » 30 » 25 сесія Чернігівської міської ради затвердила порядок денний
11:56
25 сесія Чернігівської міської ради затвердила порядок денний
25 сесія Чернігівської міської ради затвердила порядок денний Двадцять п’ята сесія Чернігівської міської ради 7 скликання сьогодні, 30 листопада, розпочала свою роботу о 9.30. На порядку денному сесії – 40 питань, підготовлених структурними підрозділами міської ради, а також 2 додаткових. На сесії присутні 38 депутатів.

Питання № 24 порядку денного "Про внесення змін до рішення міської ради від 19 червня 2002 року "Про визначення повноважень, які здійснюють районні в місті ради та їх виконавчі органи" було зняте з розгляду. За це проголосували 27 депутатів. Міський голова повідомив, що у ході консультаційних розмов з головами райрад було досягнуто домовленості про скорочення штатів районних рад. Додатково це питання вивчатиметься у жовтні 2019 року, за рік до виборів.

Серед додаткових питань – «Про підтримку Чернігівською міською радою отримання КП «Чернігівське тролейбусне управління» Чернігівської міської ради позики міжнародних фінансових організацій для реалізації інвестиційних проектів», «Про звернення Чернігівської міської ради до Прем’єр-міністра України» (щодо медичної допомоги хворим, які отримують лікування методом гемодіалізу).

За інформацією прес-служби Чернігівської міської ради



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 798 | Теги: депутати, Чернігів, сесія | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar