реклама партнерів:
Головна » 2017 » Листопад » 16 » 26 листопада. Безкоштовний показ документального фільму "Війна химер"
19:44
26 листопада. Безкоштовний показ документального фільму "Війна химер"
26 листопада. Безкоштовний показ документального фільму Запрошуємо усіх чернігівців на безкоштовний показ документального фільму "Війна химер" реж. Анастасія Старожицька, Старожицька Марія. 26 листопада 18:00, Міський палац культури.

Це художня історія на документальному матеріалі, відзнята її безпосередніми учасниками. Він був добровольцем на фронті, вона приїхала туди одразу після битви. Він потрапив у Іловайський котел і втратив своїх найближчих побратимів-солдатів. Проїжджаючи зруйнованими містами, вона намагається зрозуміти суть війни і любові. Під час війни вони прямо говорять одне одному про свої почуття, вириваючись із котла. Це історія їхньої подорожі до лінії фронту та спроби спільного життя опісля всього. Стрічка є переосмисленням власного досвіду режисерки Анастасії Старожицької.

Дякуємо прекрасним режисеркам за надання дозволу на безкоштовний показ фільму та Letter To Fest кінофестивальна дистриб'юція Культурний Десант за сприяння в отриманні дозволів на усі покази, що демонструватимуться в рамках проекту "Чернігів- синергія успіху", що впроваджується Міжнародною організацією з міграції за фінансової підтримки Європейського Союзу.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 799 | Теги: Війна химер, АТО, фільм | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar