реклама партнерів:
Головна » 2016 » Вересень » 19 » Анонс. Круглий стіл до 75-х роковин трагедії Бабиного Яру
19:13
Анонс. Круглий стіл до 75-х роковин трагедії Бабиного Яру
Анонс. Круглий стіл до 75-х роковин трагедії Бабиного Яру 22 вересня о 14:30 у Чернігівській обласній універсальній наукової бібліотеці iм. В.Г. Короленка проводитиметься круглий стіл і презентація книжкової виставки до 75-х роковин трагедії Бабиного Яру.

Організатори: Український інститут національної пам’яті, Чернігівська обласна універсальна наукова бібліотека iм. В.Г. Короленка за сприяння Департаменту культури і туризму, національностей та релігій та Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації.

Місце проведення: на другому поверсі у великому читальному залі Чернігівської обласної універсальної наукової бібліотеки iм. В.Г. Короленка за адресою: проспект Миру, 41, м. Чернігів.

Початок заходу: о 14:30 22 вересня 2016 року.

ДОВІДКОВО: Бабин Яр – сумновідомий на весь світ символ Голокосту. Впродовж двох років німецької окупації в Бабиному Яру Києва розстрілювали і ховали всіх, хто вважався ворогами нацистів – євреїв, ромів, радянських підпільників, українських націоналістів. Після війни комуністичний режим десятиріччями намагався знищити сам Яр і пам’ять про його жертви, насамперед євреїв і українських націоналістів. Нарешті, за часів незалежності Бабин Яр став символом змагання різних пам’ятей про страшну війну, втіленому у десятках різних пам’ятників, встановлених тут.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 978 | Теги: Бабин Яр, трагедія, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar