реклама партнерів:
Головна » 2017 » Січень » 9 » Більше тисячі звернень розглянули в Менській прокуратурі за минулий рік
09:53
Більше тисячі звернень розглянули в Менській прокуратурі за минулий рік
Більше тисячі звернень розглянули в Менській прокуратурі за минулий рік Протягом 2016 року до Менської місцевої прокуратури надійшло 1055 звернення, з них вирішено 619, задоволено – 36. До інших відомств направлено 411 звернень, повідомляє "Наше слово".

Найбільше звернень надійшло та вирішено з питань досудового розслідування – 197 (задоволено 15) та кримінально – виконавчого законодавства – 110 (задоволено 16). Решта звернень стосувалися надання правової допомоги – 16, з питань додержання законодавства при виконанні рішень судів та інших органів – 14, представництва інтересів громадян та держави в суді – 9, про права дітей – 7.

На особистому прийомі прийнято 418 громадян, з них керівником прокуратури – 84.

Так, за результатами розгляду звернень скасовувались незаконні постанови слідчих про закриття кримінальних проваджень, а також незаконно накладені на засуджених дисциплінарні стягнення.

За результатами розгляду звернення Решотько І.О. виконано рішення Новгород-Сіверського районного суду за позовом прокурора в інтересах дитини-сироти про зобов`язання відділу освіти виплатити одноразову грошову допомогу.

До місцевої прокуратури надійшло 2 запити про надання доступу до публічної інформації, які розглянуто та у задоволенні одного з них відмовлено, по іншому – надано інформацію. Обидва запити стосувалися питань кримінально-виконавчого законодавства.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 859 | Теги: звернення, Менщина, прокуратура | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar