реклама партнерів:
Головна » 2023 » Вересень » 7 » Блінкен відвідав Ягідне, де росіяни тримали сотні цивільних у підвалі школи
19:08
Блінкен відвідав Ягідне, де росіяни тримали сотні цивільних у підвалі школи
Блінкен відвідав Ягідне, де росіяни тримали сотні цивільних у підвалі школи Держсекретар США Ентоні Блінкен відвідав село Ягідне у Чернігівській області, де російські окупанти у шкільному підвалі утримували кількасот цивільних, і був вражений наслідками російської агресії проти України.

Пряма мова Блінкена: "Все це зводиться до людського виміру, до життів, історій чоловіків, жінок і дітей – таких як чоловіки, жінки і діти, які ув'язнені в підвалі цієї будівлі поруч з нами… І це лише одна будівля в одному селі, в одній громаді в Україні, і це історія, яку ми бачили знову, і знову, і знову".

Держсекретар США наголосив, що російська окупаційна армія продовжує здійснювати звірства на території України, і нагадав про вчорашній обстріл Костянтинівки в Донецькій області, жертвами якого стали 16 осіб.
"Але ми також бачимо дещо інше, що є неймовірно потужним, і це надзвичайна стійкість українського народу… українці об'єднуються, щоб знешкодити боєприпаси і міни, і все відбудувати – буквально повернути землю, яку у них забрали. Ми дуже пишаємося тим, що є партнерами України у всіх цих зусиллях", – підкреслив Блінкен.

Джерело: "Європейська правда" з посиланням на пресслужбу Держдепу США



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1825 | Теги: Ягідне, візит, США, Блінкен | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar