реклама партнерів:
Головна » 2017 » Листопад » 28 » Чернігів готується до футбольного матчу «Десна» Чернігів - «Динамо» Київ
10:10
Чернігів готується до футбольного матчу «Десна» Чернігів - «Динамо» Київ
Чернігів готується до футбольного матчу «Десна» Чернігів - «Динамо» Київ У Чернігові 29 листопада на час проведення футбольного матчу «Десна» Чернігів - «Динамо» Київ з 16:00 до 23:30 відбудеться перекриття руху автотранспорту на ділянці дороги по вул. Шевченка від вул. Олександра Молодчого до вул. Рокоссовського. Обмежений рух на цій ділянці буде для всього приватного автотранспорту. Відкритий - для громадського та спеціалізованого транспорту (автомобілів швидкої допомоги, пожежних та інших). Таке рішення прийняте 27 листопада під час засідання позачергового виконкому Чернігівської міської ради. Його мета - максимальне забезпечення громадського порядку та безпеки вболівальників на час проведення футбольного матчу.

За словами начальника управління патрульної поліції у місті Чернігові Департаменту патрульної поліції Олександра Леонова, на час проведення матчу орієнтовно очікується 10 000 вболівальників.

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко на засіданні виконкому повідомив, що для забезпечення комплексу заходів та умов по проведенню футбольного матчу сьогодні відбулася організаційна нарада за участю начальника поліції міста Чернігова Володимира Реберга, начальника патрульної поліції Чернігова Олександра Леонова, представника ДСНС, начальника управління транспорту Чернігівської міської ради Юрія Горбаня, директора КП «ЧТУ» Дмитра Лавренюка, начальника управління ЖКГ міської ради Ярослава Куца, директора КП «АТП2528» Леоніда Сахневича та начальника управління у справах сімї, молоді та спорту Андрія Дериземлі. На ній були узгоджені і перекриття руху, і напрацювання силовими структурами планів щодо заходів безпеки на час матчу.

- Попередньо ми в Кіптях будемо брати координати всіх водіїв автобусів, які будуть везти вболівальників у Чернігів, щоб надалі поліція координувала їх. Вболівальники з інших міст прибувають на Красну площу і спільно пішою ходою ідуть до стадіону ім. Юрія Гагаріна. Поліція всіляко організаційно буде супроводжувати колону з уболівальниками до стадіону. Для них на стадіоні ми зручно розмістимо до 10-ти біотуалетів. Під час матчу буде чергування 2-3 швидких та пожежних машини. Автобуси та техніка, яка привезе вболівальників зможуть знаходитися на території КП «ЧТУ». На час закінчення матчу київські автобуси будуть вишукані від стадіону до політехнічного університету по правій стороні. Щоб не перевантажувати рух громадського та іншого транспорту по місту, автобуси будуть виїжджати по окружній у бік Гомеля, а потім на Київ. Що стосується громадського транспорту, буде виділено додатково від 11 до 15 тролейбусів, які після закінчення матчу будуть додатково працювати на маршрутах, щоб розвезти вболівальників. Крім того, буде розмова з перевізниками: можливо, з маршрутів у пропорційній кількості додамо на перевезення 10 або 20 автобусів для розвезення вболівальників. Також завтра о 17:00 буде знову зустріч у тому ж складі, щоб організувати та узгодити спільні заходи для проведення матчу, – сказав Владислав Атрошенко.

Міський голова також звернувся до чернігівських вболівальників із закликом показати приклад поведінки, культури та толерантності до гостей, які приїдуть до Чернігова.

- Очевидно, що спорт і професійний спорт підсилюють привабливість міста Чернігова. Потрібно, щоб дії вболівальників, не дискредитували наше місто в очах української та міжнародної спільноти. Ні під час футбольного матчу, ні після нього. Потрібні культура і толерантність до гостей. Хай переможе сильніший, але хай за це потім не страждає майно міста, – сказав Владислав Атрошенко.

За матеріалами прес-служби Чернігівської міської ради



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 1581 | Теги: ФК Десна, Кубок України, Динамо Київ | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar