реклама партнерів:
Головна » 2017 » Січень » 31 » Чернігівська дитяча художня школа без приміщення не залишиться
21:27
Чернігівська дитяча художня школа без приміщення не залишиться
Чернігівська дитяча художня школа без приміщення не залишиться Чернігівські школярі, які відвідують заняття у Комунальному позашкільному навчальному закладі «Чернігівська дитяча художня школа», до кінця навчального року продовжать займатися у своєму звичному приміщенні по вул. Гончій, 33. Про це нагадав Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко 30 січня на розширеній нараді з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств міської ради. За його словами, протягом цього періоду місто знайде нове приміщення, де і розташовуватиметься міська дитяча художня школа.

- Декілька філій вищих навчальних закладів, які займали площі в школах і гімназіях міста, скоротили свої площі, знаходяться в стадії ліквідації або взагалі фізично не існують. У нас є ці площі, вони в гарному стані, - сказав Владислав Атрошенко, запропонувавши їх як варіанти розташування художньої школи та наголосивши на тому, що при пошуку будівлі враховуватимуться всі специфічні особливості закладу.

Як відомо, нещодавно з’явилась інформація про те, що навесні художня школа повинна звільнити приміщення, оскільки обласний фонд комунального майна відмовив у продовженні договору оренди. Після кількох зустрічей керівництва міської ради з представниками обласної влади, було знайдено компромісне рішення щодо продовження договору оренди до 1 липня, тобто до кінця навчального року, на тих же умовах, які й були раніше.

КПНЗ «Чернігівська дитяча художня школа» вже 30 років знаходиться за адресою вул. Гонча, 33, балансоутримувачем цієї будівлі є Обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді. На сьогодні в ній займається 166 учнів.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Відеосюжет ТРА «Новий Чернігів»






Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 897 | Теги: художня школа, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar