реклама партнерів:
Головна » 2016 » Березень » 1 » Чернігівська міськрада попрощалася із Псковом
21:57
Чернігівська міськрада попрощалася із Псковом
Чернігівська міськрада попрощалася із Псковом Депутати Чернігівської міської ради сьогодні схвалили питання «Про розірвання двосторонніх угод міста Чернігова з російськими містами-побратимами».
Це рішення було прийнято 1 березня на 4-ій сесії Чернігівської міської ради 7 скликання.

«За» відповідне рішення проголосували 28 депутатів. До переліку двосторонніх угод про побратимські відносини міста Чернігова з містами Російської Федерації, що підлягають розірванню, включені Митіщі, Псков, Ростов, Брянськ.

Прийняття даного рішення обумовлено триваючою збройною агресією з боку Російської Федерації. Наслідком цієї агресії уже є анексія Криму та окупація окремих районів Донецької й Луганської областей, тисячі загублених життів та катастрофічне погіршення рівня соціально-економічного життя населення, - пояснюється у проекті рішення.

«У зв'язку з тотальною пропагандою та викривленням фактів з боку Російської Федерації, формуванням ненависті до всього українського, існування подібних угод в реальному часі є неповагою до родин полеглих героїв за незалежну Українську державу», - йдеться в документі.

За інформацією прес-служби міськради



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 965 | Теги: псков, Росія агресор, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar