реклама партнерів:
Головна » 2016 » Жовтень » 7 » Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко підписав розпорядження про початок опалювального сезону
19:02
Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко підписав розпорядження про початок опалювального сезону
Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко підписав розпорядження про початок опалювального сезону Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21 липня 2005 року № 630 «Про затвердження Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення», керуючись пунктом 19 частини 3 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та у зв’язку із встановленням середньодобової температури зовнішнього повітря нижче + 8 градусів С:

1. Публічному акціонерному товариству «Облтеплокомуненерго» (Геращенко В. М.), комунальному енергогенеруючому підрозділу «Чернігівська теплоелектроцентраль» ТОВ фірми «ТехНова» (Шевченко О. В.), приватному підприємству «Спеціальна енергетична компанія» (Козлов В. О.), публічному акціонерному товариству по газопостачанню та газифікації «Чернігівгаз» (Ярова А. А.), підприємствам та організаціям міста, що мають на балансі відомчі котельні, розпочати опалювальний сезон 2016 – 2017 років та подавати тепло з урахуванням середньодобової температури зовнішнього повітря:

1.1. Загальноосвітнім та дошкільним навчальним закладам, іншим закладам освіти з 10 жовтня 2016 року.

1.2. Лікарням, поліклінікам, а також закладам культури з 11 жовтня 2016 року за письмовим зверненням керівника бюджетної установи.

1.3. Житловому фонду комунальної власності територіальної громади міста Чернігова, кооперативним житловим будинкам, об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків, приватному житловому фонду, а також відомчому житловому фонду підприємств та установ 12 жовтня 2016 року.

2. Публічному акціонерному товариству «Облтеплокомуненерго» (Геращенко В. М.), комунальному енергогенеруючому підрозділу «Чернігівська теплоелектроцентраль» ТОВ фірми «ТехНова» (Шевченко О. В.), приватному підприємству «Спеціальна енергетична компанія» (Козлов В. О.), підприємствам та організаціям міста, що мають на балансі відомчі котельні, подати для погодження до виконавчого комітету міської ради температурні графіки на опалювальний сезон 2016 – 2017 років.

3. З метою удосконалення обліку природного газу та недопущення його втрат, у зв’язку з використанням побутових плит для опалення встановити опалювальний сезон для споживачів, що користуються індивідуальним газовим опаленням, з 00 годин 10 жовтня 2016 року до 15 квітня 2017 року.

4. Рекомендувати керівникам житлово-експлуатаційних підприємств міської ради, об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків та іншим організаціям, статутом яких передбачена діяльність з надання житлово-комунальних послуг, спільно з теплопостачальними організаціями шляхом обходу квартир провести роз’яснювальну роботу з боржниками про необхідність термінового погашення заборгованості за опалення, гаряче водопостачання та інші комунальні послуги.

5. Комунальному підприємству «Телерадіоагентство «Новий Чернігів» Чернігівської міської ради (Капустян О. І.) постійно інформувати населення про стан оплати за житлово-комунальні послуги.

6. Прес-службі Чернігівської міської ради (Чусь Н. М.) оприлюднити це розпорядження відповідно до чинного законодавства.

7. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови Кириченка О. В.

Міський голова В. А. Атрошенко



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 938 | Теги: Владислав Атрошенко, опалювальний сезон, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar