реклама партнерів:
Головна » 2017 » Січень » 17 » Чернігівський Рух очолив козак із «Соколиного хутора»
15:47
Чернігівський Рух очолив козак із «Соколиного хутора»
Чернігівський Рух очолив козак із «Соколиного хутора» Позачергова конференція Чернігівської обласної організації Народного Руху почалася з приємної події – голова Народного Руху України Василь Куйбіда вручив першому скарбнику чернігівського Руху Валентину Ральченку рухівську відзнаку – орден Вячеслава Чорновола з нагоди його 80-літнього ювілею.

З інформацією про роботу обласної організації за період з 24 липня 2016 року по 14 січня 2017 року виступив виконуючий обов’язки голови Василь Чепурний. Серед успіхів чернігівських рухівців – утримання офісного приміщення, яке могло бути відчужене, участь остерського осередку у виборах до ради об’єднаної територіальної громади, вироблення позиції щодо так званих «колгоспних лісів», відновлення осередків у Мені і Козельці, підготовка до відродження Руху у Носівці, Талалаївці, Куликівці та ряді інших районів. Були проаналізовані і проблеми, серед яких, зокрема, порушення партійної дисципліни, коли один із керівників обласної організації працював на проміжних виборах проти свого кандидата, на користь чужого. Загалом доповідач обґрунтував свою впевненість у відродженні Народного Руху на Чернігівщині та запропонував ряд суттєвих змін.

Учасники конференції - а делегатів було 17 від 9 районних організацій - отримали чудовий календар, у якому відображена історія чернігівського Руху у фотографіях.

З інформацією про фінансовий стан організації виступив заступник голови Сергій Соломаха.

Голова Народного Руху України Василь Куйбіда проаналізував сучасну політичну ситуацію в державі, наголосивши на потребі ідеологічних партій державницького спрямування, однією з небагатьох серед яких є Народний Рух.

Конференція обрала одноголосно головою обласної організації Миколу Черепа – засновника і власника «Соколиного хутора» в Ічнянському районі Миколу Черепа, а до оновленого проводу ввійшли Василь Чепурний, Валерій Сарана, Сергій Черняков, Сергій Соломаха, Максим Карманніков та Сергій Печера. Головою ревізійної комісії обрано Григорія Шуригу (Козелецький район).

Ухвалено рішення про перереєстрацію Ніжинської та Прилуцької міських і Прилуцької районної організацій, встановлено мінімальний розмір членських внесків.

Зібрання представників чернігівських рухівців завершилося колядою, як і годиться під час різдвяних святок.

Прес-служба Чернігівської обласної організації Народного Руху України









Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 992 | Теги: Микола Череп, Чернігів, Народний Рух України | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar