реклама партнерів:
Головна » 2016 » Вересень » 20 » ДАБІ скасувала реєстрацію декларації будівництва на Чернігівщині
19:44
ДАБІ скасувала реєстрацію декларації будівництва на Чернігівщині
ДАБІ скасувала реєстрацію декларації будівництва на Чернігівщині Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції в Чернігівській області скасувало декларацію про початок виконання будівельних робіт на об'єкті ІІІ-ї категорії складності через недостовірні дані.

Під час проведення перевірки на об'єкті «Реконструкція міні-пивоварні з прибудовою та надбудовою» по вул. Дрозда, 2 у Чернігові інспекторами будівельного нагляду було встановлено невідповідність даних щодо земельної ділянки, на якій ведеться будівництво. Зокрема, в декларації орендарем земельної ділянки зазначено приватне підприємство «Кристал» (згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно від 6 червня 2016 року, № 607550962). В той же час, замовниками будівництва, згідно поданої декларації, виступають фізичні особи. Така невідповідність є грубим порушенням містобудівного законодавства, тож за результатами перевірки реєстрація декларації була скасована.

Посадовими особами Управління було складено протокол про адміністративне правопорушення, надано приписи про зупинення будівельних робіт та усунення порушення вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, державних стандартів і правил.

Джерело: ДАБІ



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1037 | Теги: ДАБІ, будівництво, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar