реклама партнерів:
Головна » 2017 » Січень » 19 » Директорам обласних закладів культури продовжать контракти
09:34
Директорам обласних закладів культури продовжать контракти
Директорам обласних закладів культури продовжать контракти Ще п’ять років Ніжинський академічний український драматичний театр імені М.М. Коцюбинського очолюватиме Юрій Муквич, а Чернігівський обласний філармонійний центр фестивалів та концертних програм – Сергій Теребун.

Рішення щодо продовження контрактів прийняли вчора, 18 січня, на засіданні конкурсної комісії в облдержадміністрації. Зібрання провела голова конкурсної комісії, заступник голови – керівник апарату ОДА Наталія Романова.

Відповідна комісія затвердила кандидатури Юрія Муквича та Сергія Теребуна на посади керівників.

Під час співбесіди директор Ніжинського театру Юрій Муквич, який очолює заклад з 2000 року, розповів про плани розвитку театру на найближчі роки.

З метою поповнення колективу новими талантами при театрі планують відкрити акторську студію для дорослих. Якщо охочих виявиться багато – через два роки запрацюють і дитячі групи. Також в перспективі відкриття малої сцени, створення літнього театру, будівництво квартир для працівників закладу та закупівля нової звукової техніки.

Сергія Теребуна призначили на посаду генерального директора філармонійного центру на початку минулого року. Тому в ході співбесіди він прозвітував про рік діяльності та поділився з присутніми проектом розвитку закладу.

Одним з досягнень за рік Сергій Теребун вважає скорочення чотирьох заступників. Заощаджені кошти витратили на створення продюсерського центру, режисерської та організаційної групи, які займаються проведенням гастрольної та концертної діяльності.

Найближчим часом Департамент культури і туризму, національностей та релігій ОДА здійснить необхідні кроки по призначенню керівників закладів культури відповідно до чинного законодавства.

За матеріалами Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації










Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 834 | Теги: філармонія, Чернігів, культура | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar