реклама партнерів:
Головна » 2016 » Березень » 3 » Дитячий погляд на безпеку праці своїх батьків
21:26
Дитячий погляд на безпеку праці своїх батьків
Дитячий погляд на безпеку праці своїх батьків На Чернігівщині завершився відбірковий регіональний тур Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей», який проводився з грудня 2015 року. До організаційного комітету конкурсу надійшло понад 250 робіт учнів, вихованців, слухачів середніх загальноосвітніх шкіл, позашкільних навчальних закладів віком 6 - 18 років з Чернігівської області.

Найкращі малюнки визначило журі, яке складалося з посадових осіб Управління Держпраці у Чернігівській області, ДП «Чернігівський експертно-технічний центр Держпраці», Федерації профспілкових організацій Чернігівської області, представників навчально-методичного центру професійно-технічної освіти Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації, керівників та викладачів культурно-мистецьких закладів.

Перші місця у своїх вікових групах посіли:
• від 6 до 10 років — вихованка Чернігівського обласного палацу дітей та юнацтва Єлизавета Хоменко, 2005 року народження;
• від 11 до 14 років — учениця Бобровицької гімназії Марина Сиплива, 2002 року народження;
• від 15 до 18 років учениця Ріпкинської Загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів №2 Юлія Луцька, 1999 року народження.

Переможці конкурсу у кожній віковій групі були нагороджені подяками Управління Держпраці у Чернігівській області та цінними подарунками. Для всіх присутніх був також організований солодкий стіл і невелика ігрова інтерактивна програма дитячих аніматорів. Вшанування юних художників проходило 1 березня в приміщенні Навчально-методичного центру профспілок.

Відповідно до Положення, творчі роботи, які посіли перші місця у кожній віковій групі, надсилаються до редакції журналу «Охорона праці» (м. Київ) для участі у фіналі конкурсу. Фінальний тур і оголошення переможців проводитимуться у березні-квітні 2016 року.

Віталій Копиш - керівник Центру освіти дорослих "Перспектива" Навчально-методичного центру Федерації профспілкових організацій Чернігівської області









Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 1025 | Теги: Чернігів, безпека праці, малюнок | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar