реклама партнерів:
Головна » 2016 » Березень » 31 » Диверсанти намагалися проникнути у військову частину Повітряних сил
19:19
Диверсанти намагалися проникнути у військову частину Повітряних сил
Диверсанти намагалися проникнути у військову частину Повітряних сил Командир підрозділу військової частини Повітряних Сил, що дислокується в Чернігівській області, майор Олександр Кривінський помітив людей, які намагалися обійти пост і наблизитися до технічної території, про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

Військові під керуванням прапорщика Олега Бойченка затримали двох озброєних людей, одягнених у військову форму.

Через деякий час при огляді підступів до технічної території інша група військових затримала ще двох осіб. У цих людей при обшуку виявлено засоби військового зв'язку, польовий оптичний прилад, а також карта місцевості.

"Зазначені особи були оперативно доставлені в приміщення чергової військової частини для з'ясування обставин їх перебування поблизу технічної території та згодом передані співробітникам правоохоронних органів", - сказано в повідомленні Міноборони.

Завдяки вмілим і рішучим діям осіб добового наряду і військовослужбовців військової частини вдалося запобігти проникненню та вчинення можливих розвідувально-диверсійних дій, зазначили у прес- служби міністерства оборони.



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 859 | Теги: Диверсант, Чернігівщина | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar