реклама партнерів:
Головна » 2016 » Вересень » 13 » Для чернігівців відкрито новий дитячий майданчик
13:52
Для чернігівців відкрито новий дитячий майданчик
Для чернігівців відкрито новий дитячий майданчик 12 вересня у Чернігові урочисто відкрили новий дитячий ігровий майданчик по вул. Рокоссовського, 51. Загалом це восьмий майданчик із встановлених цього року за кошти міського бюджету в рамках виконання міської Програми відновлення дитячих ігрових та спортивних майданчиків на 2016 – 2017 роки. Програма має на меті забезпечення дітей міста за місцем їх проживання обладнаними місцями для безпечного активного відпочинку, фізичного та соціального розвитку.

З нагоди відкриття майданчика для мешканців мікрорайону влаштували дитяче свято. Для дітей була представлена розважальна програма, працювали аніматори, проводились цікаві змагання та конкурси. Всіх учасників пригощали солодощами.

Урочистості з нагоди відкриття дитячого майданчика відвідали заступник Чернігівського міського голови Олександр Ломако, заступник Чернігівського міського голови Сергій Фесенко, депутат міської ради Регіна Гусак, представники управління ЖКГ, інших структурних підрозділів міської ради. Вони поспілкувалися з жителями мікрорайону, які мали можливість напряму звернутись до відповідальних осіб з найбільш гострими питаннями, які турбують жителів мікрорайону.

Вітаючи жителів мікрорайону з радісною для дітей та їх батьків подією, заступник міського голови Олександр Ломако зазначив, що дозвілля та оздоровлення дітей - серед пріоритетних питань міської влади.

Олександр Ломако також повідомив, що загалом у місті заплановано відкрити 15 ігрових дитячих та 15 спортивних майданчиків.

Довідково:
Як вже повідомлялося раніше, на виконання Програми відновлення дитячих ігрових та спортивних майданчиків з міського бюджету у поточному році буде виділено 1,5 млн грн на дитячі майданчики і 1 млн грн – на спортивні. Загальний обсяг фінансування на два роки - 4 786,4 тис. грн.

За інформацією прес-служби міськради.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 899 | Теги: Олександр Ломако, дитячий майданчик, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar