реклама партнерів:
Головна » 2017 » Січень » 25 » «Добровольчий батальйон ОУН: два роки війни» експонуватиметься у Чернігові
12:12
«Добровольчий батальйон ОУН: два роки війни» експонуватиметься у Чернігові
«Добровольчий батальйон ОУН: два роки війни» експонуватиметься у Чернігові Фотовиставка «Добровольчий батальйон ОУН: два роки війни» з цієї п’ятниці експонуватиметься в обласному центрі. Протягом наступного тижня в кіно-культурному мистецькому центрі можна буде побачити близько півтисячі фотографій бойових дій на сході країни, життя та побуту військових, знищених міст та селищ. Окрім цього, будуть представлені військові експонати і найцінніше – невигадані історії свідків та учасників війни, інформує Сівер-центр.

Український добровольчий батальйон ОУН дислокується на території Донецької та Луганської областей, захищаючи територіальну цілісність країни. З осені минулого року фото-виставка про життя бійців та волонтерів подорожує Україною, дібравшись, нарешті, і до Чернігова.

Олександр Бабич, боєць добровольчого батальйону ОУН: «Це будуть також люди, які приїдуть до нас, які вже воюють з початку, вони будуть розповідати про батальйон і особисті історії, які стосуються не лише нас, ай кожного, хто живе в Україні. Наша система, я маю на увазі люди, які находяться на вищих посадах нашої країни, вони не мають дуже великого інтересу, та й взагалі мені здається, що вони щоб добробатів не було. Люди, які пішли за покликом душі воювати, знаючи, що у них не буде ні пільг, ні соціального захисту. Як сказав наш Президент – спасибі добробатівцям, вони на перші моменти війни зробили все, а тепер ми робимо це самі через Збройні Сили України».

З п’ятниці всі бажаючі зможуть ознайомитися с фото-історією добровольчого батальйону ОУН і поспілкуватися з учасниками подій.





Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 878 | Теги: добровольці, виставка, ОУН | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar