реклама партнерів:
Головна » 2016 » Жовтень » 30 » Головний податківець країни Роман Насіров володіє частиною села біля Чернігова
12:11
Головний податківець країни Роман Насіров володіє частиною села біля Чернігова
Головний податківець країни Роман Насіров володіє частиною села біля Чернігова Голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров має багато власності на Чернігівщині. Про це свідчить його декларація в Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Так Насіров володіє 20 земельними ділянами в селі Количівка (Чернігівська область) загальною площею (увага!!!) – 283 093 кв.м. До слова, офіційні межі Количівки – близько 185 га. Виходить, Насіров офіційно володіє 1/6 площі сільських земель. Просто взяв і придбав собі частину села з населенням 1500 жителів? – задають собі питання журналісти «Схеми: корупція в деталях» . Треба відзначити, що земля може знаходитися не лише в самому селі , але і в межах сільської ради.

Як відомо, село Количіка знаходиться біля Чернігова, поруч протікає річка Десна. Через село проходить залізниця (Чернігів-Ніжин-Київ) та автотраса Чернігів-Київ.

Насіров також володіє земельною ділянкою в Чернігові площею 395 кв. м

Додамо, що Насіров у свій час навчався у Чернігові, а у 2000-му він отримав диплом Чернігівського інституту економіки і управління за спеціальністю «фінанси». За неофіційною інформацію тут зараз живе його батько.

Крім того, глава ДФС задекларував 1,16 млн доларів, 450 тисяч євро і 4,35 млн гривень готівкових коштів, водночас його дружина Катерина Глімбовська має 320 тис. доларів, 240 тис. євро і 3,1 млн гривень. На банківських рахунках Насірова 1,68 млн гривень, його дружини - майже 2,9 млн гривень.

Своєю чергою на його дружині записано земельну ділянку в с. Козин Обухівського району Київської області площею 502 кв. м і вартістю 4,22 млн гривень. На дружині числиться житловий будинок у Козині площею 414,6 кв. м і вартістю 1,7 млн гривень, а також квартира в Києві площею 157,3 кв. м і вартістю майже 1,1 млн гривень. У спільній власності дружина Насірова володіє ще трьома квартирами у столиці, дачним будинком і земельною ділянкою під Києвом. Крім того, на ній записано машиномісце у столиці вартістю понад 100 тис. гривень. В автопарку Насірова числиться Toyota Camry 2008 року випуску, а в його дружини - Range Rover 2013 року випуску, Toyota Land Cruiser Prado 150 2014 року випуску і мотоцикл Harley Davidson FLS TFB 1690 теж 2014 року випуску.

Крім того, Насіров вніс до декларації зброю, низку годинників, картини, антикваріат, тренажер, колекцію монет, килим, столові прибори, колекцію вин, бібліотеку, комплект домашнього срібла, комплект хрусталя Баккара тощо. Також на ім'я дружини глави ДФС задекларовано численні ювелірні вироби, годинники, одяг, сумки, картини тощо.

За інформацією Чернігівщина: події і коментарі



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 862 | Теги: Количівка, Роман Насіров, декларація | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar