реклама партнерів:
Головна » 2019 » Червень » 1 » Громадська рада при ОДА узгодила організаційні моменти своєї діяльності
21:21
Громадська рада при ОДА узгодила організаційні моменти своєї діяльності
Громадська рада при ОДА узгодила організаційні моменти своєї діяльності Пропуск двох або більше засідань Громадської ради без поважної причини призведе до виключення громадського активіста зі складу цього дорадчого органу. Цей пункт Положення про Громадську раду при ОДА, як і інші, не викликав заперечень в учасників другого засідання ради, яке відбулося вчора, 29 травня в облдержадміністрації. Тож нове Положення було прийняте переважною більшістю голосів.

Проводив засідання голова Громадської ради Ігор Москаленко. На його початку заступник голови облдержадміністрації Наталія Романова вручила Почесні грамоти ОДА найбільш активним членам Громадської ради: Наталії Проскуріній, Валентині Седячко, Івану Осадціву та Костянтину Ягодовському. Таку ж відзнаку передано Тамарі Петровій, першому заступнику голови ГР попереднього скликання, яка за станом здоров’я не змогла взяти участь у засіданні.

Крім Положення, ГР затвердила регламент своєї роботи, перелік комітетів та їх голів, форму відповідного бланка.

Члени Громадської ради ініціювали створення аж 24 комітетів. Чи не дублюватимуть вони діяльність один одного, стане зрозумілим після 20 червня. Саме до цієї дати голови комітетів мають подати плани й пропозиції щодо своєї роботи.

Ще одна новація цього скликання — збільшення мінімальної кількості людей у комітеті. Тепер їх має бути не менше п’яти (раніше було три). Водночас кількість комітетів, у роботі яких може брати участь член ГР, вирішили не обмежувати.

Під час засідання громадські активісти обрали першого заступника голови Громадської ради. Ним стала Наталія Проскуріна.

За матеріалами Департаменту інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації




Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 554 | Теги: Чернігівщина, громадська рада, ода | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar