реклама партнерів:
Головна » 2016 » Жовтень » 16 » Громадські слухання щодо доцільності будівництва садочка та школи в мікрорайоні Бобровиці
14:15
Громадські слухання щодо доцільності будівництва садочка та школи в мікрорайоні Бобровиці
Громадські слухання щодо доцільності будівництва садочка та школи в мікрорайоні Бобровиці 13 жовтня в Чернігові відбулися громадські слухання на тему «Доцільність будівництва дитячого садочка та школи в мікрорайоні Бобровиця».
Про це повідомляє прес-служба Чернігівської міської ради.

У залі засідань Деснянської районної у місті Чернігові ради зібралося більше 100 чернігівців, які прийшли висловити свою думку з приводу винесених питань. В обговоренні також взяли участь заступники міського голови Ольга Хоніч, Сергій Фесенко, Валерій Бондарчук, начальник управління освіти міської ради Василь Білогура та депутат Чернігівської міської ради Олександр Тимошенко.

У порядку денному були такі питання:
- Доцільність будівництва нової школи в мікрорайоні Бобровиця;
- Доцільність будівництва нового дитячого садочка в мікрорайоні Бобровиця.

Після обрання лічильної комісії, до складу якої увійшло 5 чоловік, перейшли до розгляду першого питання. Доповідав Василь Білогура. Він зазначив, що в мікрорайоні проживають 1089 дітей, з яких 399 – діти дошкільного віку та 690 – шкільного. Начальник управління освіти наголошував, що потрібно прикласти якомога більше зусиль, щоб діти здобували якісну освіту та навчалися в сприятливих умовах.

З другого питання доповідав Олександр Тимошенко. Він говорив про те, що будівництво дитячого садочка та школи є досить важливим для жителів цього мікрорайону, адже школа стара і погано облаштована, а садочка взагалі немає.

Пропозицію про доцільність будівництва нової школи та садочка в мікрорайоні Бобровиця всі учасники зустрічі підтримали одноголосно.

Після голосування Ольга Хоніч повідомила, що далі ці питання будуть виноситися на розгляд сесії Чернігівської міської ради, яка відбудеться 27 жовтня.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 687 | Теги: громадські слухання, Бобровиця, школа | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar