реклама партнерів:
Головна » 2016 » Березень » 9 » Як у Чернігові Тараса Шевченка шанували
20:21
Як у Чернігові Тараса Шевченка шанували
Як у Чернігові Тараса Шевченка шанували «Слово Тараса – це дороговказ для всіх поколінь!» - наголосив перший голова крайової організації Народного Руху України Валерій Сарана на урочистостях з нагоди дня народження видатного українського письменника та поета Тараса Шевченка.

Сьогодні, 9 березня, в Чернігові на Валу біля пам’ятника Тарасу Шевченку відзначали 202-у річницю від дня народження легендарного поета. Церемонія розпочалась урочистою ходою учасників до пам’ятника. А продовжилась - читанням Шевченкових творів та піснями на його вірші.
Голова Чернігівського обласного об’єднання Всеукраїнського товариства «Просвіта», учасник бойових дій на сході країни Олександр Шевченко зазначив, що Кобзар є символом боротьби за свободу. А ще шевченкові твори надихають і підтримують дух патріотів, які зараз відстоюють цілісність і незалежність України.

Вшанувати пам'ять письменника прийшли керівники області та міста, представники творчої інтелігенції, державних установ, національно-культурних товариств та громадськості. Після виступів відбулося покладання квітів до підніжжя пам’ятника.

Фото Віктора Кошмала
За інформацією cntime.cn


























Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 904 | Теги: Тарас Шевченко, Народний Рух України, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar