реклама партнерів:
Головна » 2016 » Жовтень » 5 » Як убезпечити пасажирів – говорили на нараді в Чернігівській ОДА
19:08
Як убезпечити пасажирів – говорили на нараді в Чернігівській ОДА
Як убезпечити пасажирів – говорили на нараді в Чернігівській ОДА Питання безпеки на транспорті обговорювали сьогодні, 5 жовтня, на нараді заступника голови ОДА Сергія Сергієнка з керівниками правоохоронних та контролюючих органів. Наразі ця проблема відпрацьовується по всій Україні.

Одним із факторів, що створює небезпеку на дорогах, є перевезення пасажирів без оформлення перевізниками відповідних дозвільних документів. Ця тема є актуальною не один рік. Проте недосконала нормативна база не дає у повній мірі правоохоронним органам вживати відповідних санкцій стосовно правопорушників.

Тож на нараді говорили про конкретні кроки, які б дозволили посилити контроль стосовно несанкціонованих перевезень, регламентувати місця посадки пасажирів. Як результат – у першу чергу, підвищити безпеку громадян та забезпечити цивілізований підхід до роботи пасажирського автотранспорту. З іншого боку – запобігти обігу коштів в обхід місцевого бюджету.

– ОДА неодноразово піднімала питання перед народними депутатами стосовно внесення змін до законодавства, – зазначив Сергій Сергієнко. – Поки ж ми маємо знайти чіткий конструктивний механізм співпраці правоохоронних та контролюючих органів у сьогоднішніх реаліях.

Під час наради дійшли згоди, що буде відпрацьовано графік постійних спільних перевірок пасажироперевезень фахівцями Управління Укртрансбезпеки в області та відповідними службами Нацполіції. У разі необхідності до перевірок долучатиметься фіскальна служба та інспекція праці. Залучатимуть також засоби масової інформації.

До речі, з квітня цього року стосовно перевізників, які працюють без відповідних дозвільних документів, складено 217 актів, винесено штрафних санкцій на 108 тисяч гривень.

За інформацією Департаменту інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації




Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 810 | Теги: пасажири, Чернігівщина, транспорт | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar