реклама партнерів:
Головна » 2017 » Листопад » 10 » Круглий стіл про включення об’єктів Чернігівщини до Списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО
11:57
Круглий стіл про включення об’єктів Чернігівщини до Списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО
Круглий стіл про включення об’єктів Чернігівщини до Списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО 14 жовтня 2017 року в обласній раді відбудеться засідання «круглого столу» з підготовки номінаційного досьє для включення історичних та культурних об'єктів Чернігівщини до Списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

Передбачено, що в роботі «круглого столу» візьмуть участь представники Міністерства культури України та Національної комісії України у справах ЮНЕСКО, керівники обласної представницької і виконавчої влади, Чернігівської міської ради, відповідальні працівники Національного заповідника «Софія Київська», Громадської організації «Андріївсько-Пейзажна ініціатива», Національного архітектурно-історичного заповідника «Чернігів стародавній», члени робочої групи з підготовки номінаційного досьє для включення культурної спадщини Чернігівщини до переліку Світової спадщини ЮНЕСКО, профільні експерти, представники громадськості та засобів масової інформації.

Засідання «круглого столу» відбудеться в конференц-залі (3-й поверх) будинку сесійних засідань обласної ради, за адресою: м. Чернігів, проспект Миру, 43.

Джерело: Відділ інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю виконавчого апарату Чернігівської обласної ради



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 726 | Теги: юнеско, архітектура, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar