реклама партнерів:
Головна » 2015 » Лютий » 21 » Міліціонери затримали злочинну групу викрадачів автомобілів
10:04
Міліціонери затримали злочинну групу викрадачів автомобілів
Міліціонери затримали злочинну групу викрадачів автомобілів Співробітники Бахмацького райвідділу УМВС в Чернігівській області затримали трьох жителів району, які викрадали автотранспорт.
Як повідомив начальник Бахмацького РВ УМВС в Чернігівській області полковник міліції Ігор Антоненко, з початку року до райвідділу почали надходити звернення жителів міста про викрадення в них автомобілів марки «ВАЗ». За останній місяць із заявами звернулися троє мешканців Бахмача.
Через деякий час викрадені автомобілі були знайдені в лісосмузі за містом в розукомплектованому стані. На розкриття цього злочину були задіяні кращі оперативники карного розшуку Бахмацького райвідділу міліції, дільничні інспектори та патрульні.
В результаті проведення комплексу оперативно-розшукових заходів у правоохоронців з'явилася оперативна інформація, що до злочинів можуть бути причетні троє жителів приміського села 17-19 років. Ця інформація ретельно перевірялася і невдовзі оперативники отримали підтвердження своєї версії.
Коли у хлопців вдома провели санкціоновані обшуки, то знайшли чимало підтверджень їх причетності до крадіжок авто. В господарських приміщеннях були знайдені запасні частини, зниклі з розукомплектованих ВАЗів. В ході подальшої перевірки було встановлено, що всі викрадачі виховувалися в благополучних родинах, всі при роботі. Юнаки не мали судимостей, лише найменший, 17-річний має умовний термін за викрадення мопеда.
Як зазначив начальник Бахмацького РВ УМВС в Чернігівській області Ігор Антоненко, за всіма трьома фактами відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом), яке карається штрафом від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років, або позбавленням волі на той самий строк.
Частину викраденого, що зловмисники не встигли продати, правоохоронці вилучили та повернули власникам, решту ж запчастин міліціонери ще шукають. Також підозрювані перевіряються на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території Чернігівської та сусідніх областей.
Триває досудове розслідування.

За матеріалами: прес-служби УМВС України в Чернігівській області



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 1000 | Теги: автомобіль, злочинці, Кримінал, Бахмач | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar