реклама партнерів:
Головна » 2017 » Листопад » 8 » Міську допомогу при народженні дитини отримають ще 47 чернігівських родин
14:20
Міську допомогу при народженні дитини отримають ще 47 чернігівських родин
Міську допомогу при народженні дитини отримають ще 47 чернігівських родин Сьогодні, 8 листопада, в Чернігівській міській раді проведено друге засідання комісії з попереднього вивчення питання надання допомоги при народженні дитини.

Як вже повідомлялося раніше, у Чернігові 21 вересня була прийнята Програма підтримки народжуваності у місті Чернігові на 2017-2022 роки, яку ініціював Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко. Відповідно до цієї Програми виплати погоджуються спеціальною комісією, до складу якої входять медики, представники соціальних служб і депутатського корпусу міської ради. Допомога виплачуватиметься у розмірі 5, 10 і 20 тисяч гривень у залежності від того, скільки дітей у родині.

На сьогоднішньому засіданні спеціальна комісія затвердила список чернігівських родин, які звернулися за цією допомогою і надали всі необхідні документи до відділу звернень громадян міської ради.

Чергові виплати будуть здійснені на 47 новонароджених чернігівців на загальну суму 400 тис грн. У затвердженому списку 20 дітей у батьків перші, 24 дитини – другі, 3 дитини – треті.

Тепер, враховуючи висновок комісії, рішення про виплати затвердить виконавчий комітет Чернігівської міської ради на найближчому засіданні. Після цього заявники отримають кошти. Кожен отримувач про час та місце видачі коштів міської допомоги буде поінформований персонально.

За інформацією прес-служби Чернігівської міської ради



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 780 | Теги: народжуваність, Чернігів, виплати | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar