реклама партнерів:
Головна » 2019 » Травень » 18 » На Чернігівщині випікають хліб за стародавніми монастирськими рецептами
21:11
На Чернігівщині випікають хліб за стародавніми монастирськими рецептами
На Чернігівщині випікають хліб за стародавніми монастирськими рецептами У Мені підприємці дізналися від настоятеля Української греко-католицької церкви отця Романа про стародавні монастирські рецепти випікання хліба.

Вони об’їхали багато монастирів Західної України, де з ними поділилися рецептами та секретами, а також навчили випікати монастирський хліб.

Як розповіли ЧЧ в Менській районні філії Чернігівського обласного Центру зайнятості, на нещодавно відкритій хлібопекарні побували з екскурсією менські школярі. Юнаки та дівчата не тільки дізналися про те, як випікають хліб, але й самі взяли участь у виготовленні булочок: з маком, вишневим джемом, шоколадом і навіть… морозивом.

Джерело: Час чернігівський



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 263 | Теги: монастирський хліб, Мена, випічка | Рейтинг: 0.0/0

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar