21:11 На Чернігівщині випікають хліб за стародавніми монастирськими рецептами | |
У Мені підприємці дізналися від настоятеля Української греко-католицької церкви отця Романа про стародавні монастирські рецепти випікання хліба. Вони об’їхали багато монастирів Західної України, де з ними поділилися рецептами та секретами, а також навчили випікати монастирський хліб. Як розповіли ЧЧ в Менській районні філії Чернігівського обласного Центру зайнятості, на нещодавно відкритій хлібопекарні побували з екскурсією менські школярі. Юнаки та дівчата не тільки дізналися про те, як випікають хліб, але й самі взяли участь у виготовленні булочок: з маком, вишневим джемом, шоколадом і навіть… морозивом. Джерело: Час чернігівський | |
|
Всього коментарів: 0 | |