реклама партнерів:
Головна » 2019 » Червень » 13 » на Чернігівщині знайшли мертвого крокодила
10:34
на Чернігівщині знайшли мертвого крокодила
на Чернігівщині знайшли мертвого крокодила На території Полов'янської лісосмуги Прилуцього району знайшли мертвого крокодила.
«Дійсно. Тварина була розміром до метра, може трохи більше. Захоронений він тиждень-два, а може і трохи більше. Труп вже в розкладеному стані. Для нас це трохи негадано, бо ніхто не звертався за допомогою чи лікуванням крокодила. Не було інформації, що вирощується або утримується десь крокодил у Прилуках чи в Прилуцькому районі», - розповідає заступник начальника Прилуцького МРУ Держпродспоживслужби.

Неменше розгублено відреагував на інформацію щодо мертвого крокодила відреагував і Сухополов’янський селищний голова. Жодних передумов появи рептилії на території громади не з’являлось.

Як вірно утилізувати, нехай і невеликого, про те крокодила, прилуцьким спеціалістам телефоном розповіли більш досвідчені колеги із Чернігова.
Як виявилося, холоднокровні тварини не є рознощиками небезпечних інфекційних хвороб, а отже у мертвому вигляді не несуть жодної загрози для здоров’я людей.

За матеріалами ТК «Прилуки» (Високий Вал





Категорія: ЕКОЛОГІЯ | Переглядів: 600 | Теги: труп, Прилуки, крокодил | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar