реклама партнерів:
Головна » 2017 » Січень » 14 » На сесії міськради депутати розглянуть Програму розвитку туризму та промоції міста Чернігова
17:29
На сесії міськради депутати розглянуть Програму розвитку туризму та промоції міста Чернігова
На сесії міськради депутати розглянуть Програму розвитку туризму та промоції міста Чернігова Відповідно до пункту 8 частини четвертої статті 42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко підписав розпорядження «Про скликання п’ятнадцятої сесії Чернігівської міської ради сьомого скликання».

Пленарне засідання розпочнеться 26 січня 2017 року о 10 годині в залі засідань міської ради (м. Чернігів, вул. Магістратська, 7).

На розгляд сесії вносяться питання:

1. Про результати діяльності Чернігівської місцевої прокуратури.
2. Про затвердження Програми розвитку туризму та промоції міста Чернігова на 2017-2018 роки.
3. Про Програму підвищення енергоефективності в бюджетних установах м. Чернігова на 2017-2027 роки.
4. Про затвердження Програми забезпечення діяльності комунального підприємства “Муніципальна поліція” Чернігівської міської ради на 2017 рік.
5. Про затвердження Порядку виявлення, обстеження та вжиття відповідних заходів щодо усунення дефектів технічного стану багатоквартирних жилих будинків у м. Чернігові.
6. Про Програму сприяння збереженню і покращенню технічного стану житлового фонду міста та його безпечній експлуатації на 2017-2019 роки.

7. Про Програму розвитку велосипедного руху і облаштування велосипедної інфраструктури у м. Чернігові на 2017-2020 роки.
8. Про затвердження змін і доповнень до рішення міської ради від 30 листопада 2016 року №13/VII-8 “Про Комплексну цільову Програму розвитку житлово-комунального господарства міста Чернігова на 2017-2020 роки”.
9. Про затвердження Звіту про витрачання коштів цільового фонду розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Чернігова за 2016 рік.
10. Про внесення змін до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки майна комунальної власності територіальної громади м. Чернігова та виконавців робіт із землеустрою.
11. Про внесення змін та доповнень до Методики розрахунку та порядку використання плати за оренду майна комунальної власності територіальної громади міста Чернігова (19 сесія 5 скликання) зі змінами та доповненнями.
12. Про умови оплати праці заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.
13. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам, членам сімей загиблих, померлих учасників АТО.
14. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), ведення садівництва, будівництва індивідуальних гаражів та городництва.
15. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою, передачу земельних ділянок у власність та оренду, громадянам для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та ведення садівництва.
16. Про поновлення договорів оренди земельних ділянок юридичним та фізичним особам.

17. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою, надання, вилучення і передачу земельних ділянок юридичним і фізичним особам.
18. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам.
19. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель міста Чернігова.
20. Про депутатські запити.
21. Різне.

На сесію запрошуються перший заступник міського голови, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, голови Деснянської та Новозаводської районних у м. Чернігові рад, керівники структурних підрозділів міської ради, міських органів державної виконавчої влади, комунальних підприємств міської ради, представники засобів масової інформації.

За інформацією прес-служби Чернігівської міської ради



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 823 | Теги: Чернігів, депутати, туризм | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar