реклама партнерів:
Головна » 2016 » Березень » 8 » Незаконну парковку в Чернігові на Рокоссовського ліквідують?
15:11
Незаконну парковку в Чернігові на Рокоссовського ліквідують?
Незаконну парковку в Чернігові на Рокоссовського ліквідують? Це парковка біля храму всіх святих Чернігівських. З 2014 року ця земельна ділянка за сесією міської ради належить церковній громаді. Проте користуватися цією землею власники досі не можуть. Довгі роки там функціонує паркова. До 2011 року її власником було КП «Парковка та ринок».

Та не зважаючи на закінчення строку оренди землі для КП на місці залишається паркова. За якими дозволами вона функціонує, чи сплачують власники кошти до міського бюджету?
Охоронець, що знаходився на місці та брав плату за паркомісця надав номер начальника. Чоловік на ім’я Володимир телефоном запевнив нас, що не має жодного відношення до стоянки, ще й гроші з автомобілістів тут ніхто не бере. Незважаючи, що попередньо ми зафіксували факт плати.

Відрікшись від своїх працівників, чоловік на іншому боці слухавки змусив віддуватися за незаконну діяльність простого охоронця.

Звівши прості цифри начальник КП «Дільниця контролю за благоустроєм» Сергій Гарус підрахував скільки втратило місто від такої безгосподарності.

Хто ж отримував гроші і чому на парковці досі надавали талони з вихідними даними «Парковки та ринок». Чи немає якогось стосунку до цього колишні працівники КП. Журналісти дізнавалися у виконуючого обов’язки керівника «Парковки та ринок». Чоловік, що довгі роки працює на підприємстві заявив, вперше про це чує.

В церкві кажуть, нещодавно до них звернулися та пообіцяли звільнити майданчик до 1 березня.

Сюжет телеканалу «Дитинець», gorod.cn.





Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 827 | Теги: парковка, Чернігів, Рокоссовського | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar