реклама партнерів:
Головна » 2017 » Серпень » 5 » Ніжинські школи поповнились новими дошками
21:26
Ніжинські школи поповнились новими дошками
Ніжинські школи поповнились новими дошками На своїй сторінці у Фейсбук начальник управління освіти при Ніжинській міській раді Станіслав Крапивянський повідомив, що для ніжинських шкіл було закуплено 35 нових дошок.

“З першого класу ми добре пам’ятаємо фразу: «Зараз до дошки піде …» Шкільна дошка була і продовжує бути головним атрибутом кімнати для занять, центральною частина в інтер’єрі класу і одним із найважливіших засобів комунікації між учнями та вчителем.
Ніжинська міська рада виділила 105 тисяч гривень на придбання 35 шкільних дошок. Закупівля відбувалася через систему електронних закупівель «Прозорро». 11 липня пройшов аукціон, під час якого потенційний переможець зменшив загальну вартість товару на 37 тисяч гривень.
Вчора, 4 серпня дошки були доставлені в Ніжин.
Кожна дошка має п’ять робочих поверхонь – три насиченого темно-зеленого кольору (для письма крейдою) і дві білих (для маркера). Основа дошки – сталева, чим пояснюється її здатність притягувати магніти. Зверху на основу нанесене спеціальна зносостійке, антиблікове матове покриття. Виготовлена на основі МДФ і має зовні емальований стальний лист. Матеріал корпусу – рама з алюмінієвого профілю.
До кінця року Управління освіти на зекономлені кошти придбає для ЗНЗ ще 18-19 шкільних дошок”, – пише він.

За інформацією Нежатин



Категорія: Освіта та навчання | Переглядів: 797 | Теги: дошки, школа, Ніжин | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar