реклама партнерів:
Головна » 2016 » Жовтень » 28 » Ніжинські вандали, зупиніться — ви ж не сепаратисти!
19:56
Ніжинські вандали, зупиніться — ви ж не сепаратисти!
Ніжинські вандали, зупиніться — ви ж не сепаратисти! Сьогодні, з ранку, до редакціх сайту «Нежатин» зателефонувала голова Ліги «Ділова жінка» м. Ніжина Тамара Стратілат, яка була ініціатором закладання яблуневого саду біля Всіхсвяцької церкви на честь загиблих воїнів ніжинщини в АТО, інформує Нежатин

Тамара Михайлівна з болем у душі та голосі розповіла — «Позавчора мені зателефонувала дружина загиблого під Дебальцевим снайпера Яніса Лупікса. Вона привела свої трьох діток показати деревце посаджене нею на честь пам’яті їхнього батька, але його не було-хтось вирвав. Вже у вечері, того дня, члени загону мобільної самооборони прибувши на місце виявили, що зникло ще одне деревце. Сьогодні ж зранку я пішла зі свою колегою пов’язати на кожну яблуньку стрічку, але вже і трете дерево зникло, при тому що лишився ще свіжий слід…Ми говоримо про сепаратизм на сході…А тут -один одного ненавидимо. Як можна так вчиняти…Не розумію. Тож закликаю — «Люди зупиніться!!! Не плюндруйте святе!!! Ви ж не сепаратисти…»

На місці побували наші журналісти, і як фото факт побачили таке...



До слова, у Ніжині останнім часом все більше фіксується випадків вандалізму: розбиті ліхтарі, понівечені сміттєві контейнери, розбита стела «Я люблю Ніжин».



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 951 | Теги: сепаратисти, Ніжин, вандали | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar