реклама партнерів:
Головна » 2017 » Січень » 1 » Новорічна ніч на Чернігівщині минула без порушень публічного порядку
16:56
Новорічна ніч на Чернігівщині минула без порушень публічного порядку
Новорічна ніч на Чернігівщині минула без порушень публічного порядку Безпеку жителів області та гостей забезпечували понад п’ятсот правоохоронців, повідомляє сектор комунікації поліції Чернігівської області.

Традиційно поліція Чернігівщини зустріла Новий рік в режимі посиленого несення служби. Патрулі на вулицях Чернігова були підсилені бійцями роти «Чернігів», що відіграло значну роль у тому, що Новорічна ніч як в обласному центрі, так і взагалі по області минула спокійно.

Спільні та грамотно скоординовані дії правоохоронців Чернігівщини забезпечили святкування Нового року громадянам без значних порушень публічного порядку. В ніч на 1 січня на території Чернігівської області відбулося 32 новорічні масові заходи, в яких взяли участь близько 16 тисяч громадян. Грубих порушень публічного порядку під час проведення культурно-масових розважальних заходів не допущено.

Посилене несення служби поліцією Чернігівщини триватиме й надалі, аж до завершення зимових свят.

1 січня на території області заплановано проведення 14 новорічних масових заходів за участю близько 6 тисяч громадян. Охороняти їх безпеку буде залучено більше двохсот поліцейських області.

Поліція Чернігівщини звертається до жителів області з проханням дотримуватися закону, не порушувати правопорядок і сприяти правоохоронцям у виконанні їх функцій з охорони публічного порядку та безпеки громадян.



Переглядів: 796 | Теги: Чернігівщина, поліція, новий рік | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar