реклама партнерів:
Головна » 2017 » Січень » 26 » Обвалений гуртожиток у Чернігові по Попудренка, 16 реконструюють та відремонтують
12:51
Обвалений гуртожиток у Чернігові по Попудренка, 16 реконструюють та відремонтують
Обвалений гуртожиток у Чернігові по Попудренка, 16 реконструюють та відремонтують Гуртожиток по вулиці Попудренка, 16 можливо відновити. Такі висновки обстеження, яке проводила фірма «Чернігівпроектреконструкція» на замовлення управління капітального будівництва. В результаті дослідження спеціалісти виявили, що загальна зношеність конструкції будівлі складає 67%.

- Тобто цей будинок відноситься до ветхого, який не являється аварійним. І тому ми маємо можливість його відбудувати: зробити капітальний ремонт тієї частини, яка залишилася, і провести реконструкцію та добудувати ту частину, де обвалився будинок. Завдяки цьому люди зможуть повернутися до своїх приміщень, які будуть повністю придатними до життя, - каже начальник управління капітального будівництва міської ради Анатолій Дзядзько.

На обстеження з міського бюджету витрачено 69 тис. грн. За словами Анатолія Дзядзька, наразі вже замовлено геологічне обстеження фундаментів будівлі. Наразі ведеться підготовка проектної документації з реконструкції і капітальному ремонту аварійного приміщення.

Сюжет телеканалу "Новий Чернігів".
Джерело: Чернігівщина: події і коментарі






Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 819 | Теги: Попудренка, 16, гуртожиток, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar