реклама партнерів:
Головна » 2019 » Червень » 30 » Очищення річки, сучасний простір в бібліотеці, родинний сквер. Що ще зроблять у Менській ОТГ
08:15
Очищення річки, сучасний простір в бібліотеці, родинний сквер. Що ще зроблять у Менській ОТГ
Очищення річки, сучасний простір в бібліотеці, родинний сквер. Що ще зроблять у Менській ОТГ Цього року Менськам міська рада виділила на реалізацію проектів бюджету участі 500 тисяч гривень. Минулого тижня завершилося голосування за подані на конкурс ініціативи.

Загалом у голосуванні взяли участь 3628 жителів Менської ОТГ. Перемогли три міські та два сільські проекти.

У міській групі найбільше голосів (1390) зібрав проект по очищенню та зарибленню річки Мена. Автори ідеї – Олександр Бідний, Владислав Чепурний та Павло Батурин. З бюджету участі вони отримають 40 тисяч гривень на втілення проекту в життя.

Макошинський проект по створенню сучасного простору в селищній публічній бібліотеці зібрав 860 голосів. На його реалізацію передбачено майже 125 тисяч гривень.

– Ми дуже задоволені, що перемогли. Проект справді необхідний для села, – переконана автор Людмила Леонтієва. – Це дасть змогу об’єднати жителів селища, проводити більше часу разом як молоді, так і дорослим. Раджу й іншим населеним пунктам наступного разу активно подавати свої проекти та агітувати голосувати за них.

Ще один міський проект, який матиме фінансування, – покращення матеріально-технічної бази спортивно-оздоровчого клубу «Стронґ Мена». Його на конкурс подали Сергій Таратухін, Сергій Нагорний та Олександр Федорченко, а підтримали 759 жителів громади. Кошторис – понад 115 тисяч гривень.

У сільській групі два переможці – жителі Феськівки та Дягови. Феськівчани облаштують родинний сквер, на що отримають майже 125 тисяч гривень. А у Дягові обладнають майданчик з вуличними тренажерами за понад 58 тисяч гривень.

– У Феськівці вже розчистили парк під родинний сквер. Тепер очікуємо надходження коштів, щоб закупити все необхідне, – каже Володимир Гнип. – Працюватимемо над облаштуванням самі, люди у нас дружні й беручкі до роботи. Хочеться, щоб бюджет участі тривав і наступного року. І щоб фінансування міська рада збільшила.

Джерело: susidy.city



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 964 | Теги: публічна бібліотека, децентралізація, Менська ОТГ | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar