реклама партнерів:
Головна » 2019 » Травень » 8 » Олігарх Ігор Коломойський пропонує залишити міністром Авакова
08:04
Олігарх Ігор Коломойський пропонує залишити міністром Авакова
Олігарх Ігор Коломойський пропонує залишити міністром Авакова Олігарх Ігор Коломойський вважає міністра внутрішніх справ Арсена Авакова найкращим міністром за останні п’ять років.
Про це він сказав в інтерв'ю "Bihus.info", оприлюдненому 7 травня, передає Українська правда

"Я вважаю, що це найуспішніший професійний міністр за всі останні 5 років. І найменш скандальний, практично не скандальний. І який зробив реформу, що так-сяк працює", - сказав він.

Коломойський також вважає, що Аваков єдиний достойний міністр в нинішньому Кабміні і він повинен залишитися на своїй посаді в новому уряді.

"Він якийсь стабілізуючий фактор. Все що не відбувалося в країні, він наче фундамент якийсь, у мене таке відчуття", - сказав Коломойський, додавши, що Аваков є "фактором стабільності в країні".

Раніше Коломойський заявив в інтерв’ю Bihus.Info, що вони не були партнерами щодо вибору Володимира Зеленського, але обидва знаходяться у його «фан-клубі».
«Ми в постійному спілкуванні, ми вважаємо, що це спільна перемога. У нас немає партнерства щодо вибору Зеленського, є фан-клуб Зеленського, тобто ми вболіваємо за Зеленського. Ми за Юлю (Тимошенко – ред.) вболівали. Ми вболівали проти Петра (Порошенка – ред.)», – зазначив Коломойський.



Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 708 | Теги: Коломойський, Кабмін, Аваков | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar