реклама партнерів:
Головна » 2016 » Вересень » 18 » Остерський Рух очолив колишній командир ескадрильї
14:35
Остерський Рух очолив колишній командир ескадрильї
Остерський Рух очолив колишній командир ескадрильї Відновлювальні збори Остерської міської організації Народного руху України пройшли вчора у приміщенні міського Будинку культури.

У їх роботі взяли участь заступник голови НРУ, народний депутат України Павло Кишкар, в.о. голови обласної організації Народного Руху Василь Чепурний, перший голова краєвого Руху Валерій Сарана та заступник міського голови Остра Хоменко.

Павло Кишкар розповів про свій шлях до Руху, який відбувся завдяки видатному держатворцю Богданові Гаврилишину, на пораду до якого ходили народні депутати Павло Кишкар та Віктор Кривенко, і наголосив, що Рух має великі перспективи, що підтверджує, зокрема, обрання головами 8 об'єднаних територіальних громад рухівців. Заступник голови НРУ наголосив, що при всій повазі до історичних заслуг Руху сьогодні потрібні нові ідеї і нове дихання партії українського народу.

Про позиції чернігівського Руху щодо звільнення головного екологічного інспектора за стан річки Остер, повернення так званих колгоспних лісів у власність громад, про припинення приватизації "Чернігівторфу" розповів в.о. голови обласної організації НРУ Василь Чепурний. Він наголосив: "Рух добився незалежности України, але свою місію ще не виконав - має зробити Україну українською, в тому числі і заможною". Збори організував та провів заступник голови обласної організації Руху Григорій Шурига.

Після двогодинного обговорення ситуації в країні та Острі - тут найбільше дискусій викликало утворення та перспективи Остерської об'єднаної територіальної громади - присутні проголосували за відновлення міського осередку Народного Руху. В той же час активно обговорено та підтримано ініціативу вчителя і одного з перших рухівців Петра Лавренчука про утворення також громадської організації "Народний Рух за розвиток Остерщини".

Головою міської організації НРУ обрано депутата Остерської міської ради, колишнього командира ескадрильї Вадима Мороза. До ради ввійшли одні з перших рухівців Остерщини Олександр Салівон та Петро Лавренчук.

Погоджено створення осередків у Карпилівці та Ставиському, що приведе до відновлення Козелецької районної організації Народного Руху України.

Прес-служба обласної організації НРУ



Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 934 | Теги: Павло Кишкар, Народний Рух України, остер | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar